Rietmat Tropical 175 x 200

Dikke rietmat Tropical met een mooi schutting formaat van 175 cm hoogte. Deze dichte rietmat is met meerdere rietstengels per steek gebonden, daardoor is die extra dik, dicht en sterk.

Artikelnummer

TIS175 

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

EAN

 

€ 33,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze dikke rietmat van 1 meter 75 hoog dankt zijn extra volume aan de manier van binden. Met dik polypropyleentouw zijn per steek meerdere rietstengels met elkaar gebonden. Bij andere rietmatten is dat 1 rietstengel per steek. Hierdoor bieden dikke rietmatten extra duurzaamheid, dichtheid en volume. Als rieten schutting is deze dikke rietmat 175 x 200 erg geschikt. Plaats de rietmat minimaal 5 centimeter van de grond, om zwarte verkleuring van het riet en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Hiermee is deze rietmat meteen op perfecte hoogte voor de meeste schuttingen.

Rieten schutting

Een rietmat kan een schutting of hek bekleden om deze van een nieuw uiterlijk te voorzien of om inkijk te voorkomen. Ook als ondergrond voor een klimplant als hedera zijn rietmatten erg geschikt. Plaats de rietmat eenvoudig tegen een schutting met schroeven en sluitring en gebruik binddraadjes bij een hek of bouwgaas. Een nieuwe rieten schutting maken kan ook. Gebruik grondpalen (eventueel met paalhouder) en zet ze voor minimaal 1/3 van de lengte de grond in. Houd ook de 2 meter lengte van uw rietmat in de gaten, zodat er altijd minimaal 1 paal staat op de plek waar een nieuwe mat begint. Dus op elke meter of elke 2 meter een paal. Met een markering met een koord of touw komen de palen netjes op één lijn te staan. Tegen deze palen maakt u van planken een frame om tegenaan te werken. De rietmat wordt dan met schroeven tegen de planken bevestigd. U kunt ook met tuingaas werken, waarna de rietmat eenvoudig met binddraadjes tegen het gaas kan worden bevestigd.

Verschillende formaten

Dikke rietmatten zijn 2 meter lang en in veel verschillende hoogtematen verkrijgbaar, zodat u de altijd juiste mat voor uw project bij ons kunt vinden. Let wel, rietmatten zijn een natuurproduct dus het formaat kan altijd iets afwijken! Dit zijn alle formaten (hoogte x uitgerolde lengte) van de dikke rietmat:

Dikke rietmat 50 x 200
Dikke rietmat 75 x 200
Dikke rietmat 100 x 200
Dikke rietmat 125 x 200
Dikke rietmat 150 x 200
Dikke rietmat 175 x 200
Dikke rietmat 200 x 200

Heeft u nog vragen over dit product of de toepassing ervan? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.
Of lees hier alles over het bevestigen, op maat maken, de eigenschappen en vele toepassingen van rietmatten!

Rietmat afmetingen
175 x 200 cm
Dikte riet
15 tot 20 cm
Soort riet
Zoetwaterriet
Binddraad
Geel polproptouw

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.