Dikke rietmatten 150 x 200 cm
Rietmat 150 x 200 extra dik

Deze dikke rietmat is extra stevig en zicht dicht. Het riet is per bosje in plaats van per stengel gebonden. Een mooi formaat voor op het balkon of tegen een lage schutting.

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

€ 18,40
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dikke rietmat 150 x 200

Deze dikke rietmatten zijn anderhalve meter hoog en twee meter lang. Dankzij het extra volume en de betere zichtdichtheid, is dit een mooie mat om op het balkon te gebruiken. Hiermee maakt u in een handomdraai een natuurlijk balkonscherm dat extra privacy en beschutting biedt. Ook tegen een laag hek, een lagere schutting, als dakbedekking of plafondafwerking is de dikke rietmat 150 x 200 heel geschikt.

Natuurlijk balkonscherm

Deze rietmat is heel populair als natuurlijk balkonscherm. Rietmatten zijn daar een ideaal product voor, vanwege de eenvoudige bevestiging en mooie uitstraling. Dikke rietmatten bieden daarbij nog extra volume, een betere zichtdichtheid en zomers gekleurdm extra sterk binddraad. Alles voor een duurzaam, effectief en mooi natuurlijk balkonscherm! Maak de rietmat goed vast met binddraadjes of tie-wraps tegen de balkonspijlen of het hek, zodat de wind er geen vat op kijgt. Zo kunt u jarenlang genieten van een sfeervol balkon of dakterras.
 

Verschillende formaten

Dikke rietmatten zijn 2 meter lang en in veel verschillende hoogtematen verkrijgbaar, zodat u de altijd juiste mat voor uw project bij ons kunt vinden. Let wel, rietmatten zijn een natuurproduct dus het formaat kan altijd iets afwijken! Dit zijn alle formaten (hoogte x uitgerolde lengte) van de dikke rietmat:

  50 x 200
  75 x 200
100 x 200
125 x 200
150 x 200
175 x 200
200 x 200

Heeft u nog vragen over dit product of de toepassing ervan? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.
Rietmat afmetingen
150 x 200 cm (Hoogte x Breedte)
Dikte riet
8 mm per bosjes gebonden
Soort riet
Zoetwater riet
Binddraad
Groen nylon draad

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.