Rietmat 120 x 600 Rustiek

Deze lage rietmat 120 x 600 rustiek is uitstekend te gebruiken als natuurlijk balkonscherm, afdakje of ter bekleding van een laag hek. De rietstengels zijn met dun, gegalvaniseerd ijzerdraad gebonden.

Artikelnummer

RM-O-600/120-C  

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

EAN

 

€ 15,80
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rietmat 120 x 600 rustiek 

Deze lage rietmat is gemaakt van ongepeld zoetwaterriet. De rietstengels van gemiddeld 6-8 mm dik zijn met dun, gegalvaniseerd ijzerdraad gebonden tot een 6 meter lange rietmat. De rietmat rustiek 120 x 600 rustiek is erg geliefd zowel in de tuin als op het balkon of dakterras!
 

Rietmat balkonscherm 

Door het lage formaat van 1 meter 20 is deze rietmat perfect voor op het balkon. Een rietmat balkonscherm geeft veel sfeer en zorgt ervoor dat u lekker uit het zicht op uw balkon kunt ontspannen. Montage is heel makkelijk met binddraadjes of tie-wraps tegen de reling. Eventueel kunt u in het riet nog verlichting of decoratiemateriaal hangen!
 

Decoratieve bekleding

Ook als decoratieve bekleding doen deze lage, rustieke rietmatten het goed! Bijvoorbeeld tegen een border of plantenbak. Een evenement zoals festival, Pasar Malam of braderie kleed je in de juiste stijl aan door deze rietmatten tegen (drang)hekken en kramen te bevestigen. Ook een beach bar, tiki bar of zwembad krijgt precies de gewenste, zomerse uitstraling met deze rietmat ertegenaan! 
 

Op maat maken

Een rietmat zelf op maat maken is niet moeilijk. Is de rietmat 120 x 600 rustiek te hoog, dan is het mogelijk om deze in 1 keer door te zagen. Laat de mat op rol zitten en gebruik een reciprozaag, lintzaag of andere zaag met lange bladen. Gebruik een scherpe snoeischaar/heggenschaar om de rietstengels voor of na bevestiging op maat te knippen, of ga erbij langs met een haakse slijper. Heeft u een te lange rietmat, knip dan het binddraad door op minimaal 10 cm vanaf de juiste lengte. Haal de overtollige rietstengels eruit en knoop het binddraad op de juiste plekken weer goed vast.

Onze rietmatten rustiek zijn 6 meter lang en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Overigens kan het formaat altijd iets afwijken omdat het een echt natuurproduct is. Kies voor uw toepassing het meest geschikte formaat:

80 x 600 cm
100 x 600 cm
120 x 600 cm
140 x 600 cm
160 x 600 cm
180 x 600 cm
200 x 600 cm

Wilt u meer informatie over deze rietmatten of advies over uw rietmatten toepassing? Neem gerust contact met ons op! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.