Rietmat 140 x 600 Rustiek

Deze rietmat 140 x 600 rustiek is perfect voor een natuurlijk privacyscherm op balkon, dakterras of veranda! De zoetwater rietstengels zijn met dun ijzerdraad gebonden tot een elegante rietmat.

Artikelnummer

RM-O-600/140-C  

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

EAN

 

€ 19,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rietmat 140 x 600 rustiek

Deze rietmat is samengesteld uit ongepelde zoetwater rietstengels van gemiddeld 6-8 mm dik die per stuk met dun gegalvaniseerd ijzerdraad zijn gebonden tot een 6 meter lange rietmat. De rietmat rustiek 140 x 600 rustiek biedt een natuurlijke, rustige aanblik en heeft een handig formaat voor het maken van natuurlijk balkonscherm!
 

Rietmat balkonscherm

Dankzij het formaat zijn deze rietmatten ideaal om te gebruiken op het balkon of als bekleding van een balustrade of laag hekwerk op dakterras of veranda. De rietmatten beschermen tegen inkijk en brengen meteen een stukje natuur op het balkon. Omdat ze met binddraadjes of tie-wraps heel eenvoudig tegen de reling of balustrade zijn te bevestogen, maakt u in een handomdraai een natuurlijk balkonscherm voor weinig geld!

Decoratieve bekleding en zonwering

Ook als decoratieve bekleding doen deze rustieke rietmatten het goed. Bijvoorbeeld voor het opknappen van borders en plantenbakken. Ook een zwembad krijgt een heel andere uitstraling met deze rietmat langs de rand. In de zomer kunt u rietmatten op een bijvoorbeeld een pergola bevestigen. Dit geeft een aangename schaduw en ziet er erg fraai uit; alsof u een stukje Ibiza in de achtertuin heeft!
 

Op maat maken

Een rietmat zelf op maat maken is niet moeilijk. Is de rietmat 160 x 600 rustiek te hoog, dan is het mogelijk om deze in 1 keer door te zagen. Laat de mat op rol zitten en gebruik een reciprozaag, lintzaag of andere zaag met lange bladen. Gebruik een scherpe snoeischaar/heggenschaar om de rietstengels voor of na bevestiging op maat te knippen, of ga erbij langs met een haakse slijper. Heeft u een te lange rietmat, knip dan het binddraad door op minimaal 10 cm vanaf de juiste lengte. Haal de overtollige rietstengels eruit en knoop het binddraad op de juiste plekken weer goed vast.

Onze rietmatten rustiek zijn 6 meter lang en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Overigens kan het formaat altijd iets afwijken omdat het een echt natuurproduct is. Kies voor uw toepassing het meest geschikte formaat:

80 x 600 cm
100 x 600 cm
120 x 600 cm
140 x 600 cm
160 x 600 cm
180 x 600 cm
200 x 600 cm


Wilt u meer informatie over deze rietmatten of advies over uw rietmatten toepassing? Neem gerust contact met ons op! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien!

Rietmat afmetingen
140 x 600 cm
Dikte
6-8 mm
Binddraad
Gegalvaniseerd ijzerdraad
Soort riet
Ongepeld zoetwaterriet

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.