✓ Uitgerolde lengte rietmatten: 200 cm
✓ Dikte rietmatten: 10 tot 15 mm (meerdere stengels per steek)
✓ Binddraad: Geel polypropyleen binddraad.
✓ Soort riet: Zoetwaterriet
✓ Kenmerken: Mooie volle rietmatten! Veel privacy met een prachtig tropische uitstraling.


Rietmat Tropical: zonnige sfeerbrenger op balkon en in tuin

Rietmatten met een mooie tropische uitstraling! De gele binddraad, welke is gebruikt om de bosjes riet bij elkaar te houden, zorgt voor een vrolijk geheel in de tuin of op het balkon. Deze rietmatten zijn iets dikker en steviger dan standaard rietmatten omdat hij met meerdere rietstengels per steek is gebonden. Door de dikte zit er 2 meter op de rol. De tropical rietmat wordt gemaakt in veel verschillende hoogtes, zodat de juiste hoogte meestal standaard verkrijgbaar is. Anders is het bijknippen of bijzagen van de hoogte heel eenvoudig zelf te doen!

 

Tropical rietmat tuinschermIdeaal als balkonscherm of tuinscherm

 

De rietmat tropical wordt veel gebruikt op het balkon of dakterras als natuurlijk privacyscherm. Ook kun je er op vriendelijke wijze een hoekje mee afschermen in de tuin.

Het bevestigen van de rietmat tegen een hek, reling of palen gaat erg gemakkelijk met bijvoorbeeld binddraadjes of tie-wraps. Trek deze draadjes tussen een bosje riet door en het liefst ook over het gele draad heen en trek de mat vast tegen de ondergrond. Zo zit je binnen een mum van tijd heerlijk privé.

Laat de rietmat niet op de grond rusten, daar is het veel te vochtig voor. Een aantal centimeter boven de grond bevestigen voorkomt dat je mooie tuinscherm of balkonscherm snel in kwaliteit en kleur achteruit gaat. De tropical rietmat kan ook prima worden begroeid met klimop planten. 

Rietmattenvoordeel is onderdeel van Delifence. Een mooi familie / vrienden bedrijf dat is gespecialiseerd in natuurmatten op rol.


Geen producten