Dikke rietmat 180 cm hoog Dikke rietmat kopen 180 x 600 Dikke rietmat op rol 180 x 600 cm
Dikke rietmat 180 cm hoog Dikke rietmat kopen 180 x 600 Dikke rietmat op rol 180 x 600 cm
Dikke rietmat 180 x 600 cm
Maak een prachtige rieten schutting met deze dikke rietmatten, gemaakt van extra dikke rietstengels en RVS binddraad. Het formaat van 180 x 600 cm is perfect voor een schutting!

Verzendkosten

€ 16,50

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

€ 52,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dikke rietmatten voor een mooie rieten schutting of het verfraaien van een oude schutting of lelijk hek! Deze dikke rietmat is gemaakt van extra dikke rietstengels (10-15 mm) die zijn gebonden met RVS gecoat binddraad. De hoogte van 180 cm is voor de meeste schuttingen en hekwerken een perfect formaat. Door de uitgerolde lengte van 6 meter kun je ook meteen een groot oppervlakte beslaan. Overigens is het riet ook een goede ondergrond voor klimplanten!

TIP: Plaats de rietmat minimaal 5 centimeter van de grond, om zwarte verkleuring van het riet en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Hiermee is deze rietmat meteen op perfecte hoogte voor de meeste schuttingen.

Rieten schutting

Een rietmat kan een schutting of hek bekleden om deze van een nieuw uiterlijk te voorzien of om inkijk te voorkomen. Ook als ondergrond voor een klimplant als hedera zijn rietmatten erg geschikt. Plaats de rietmat eenvoudig tegen een schutting met schroeven en sluitring en gebruik binddraadjes bij een hek of bouwgaas.

Een nieuwe rieten schutting maken kan ook. Gebruik grondpalen (eventueel met paalhouder) en zet ze voor minimaal 1/3 van de lengte de grond in. Houd ook de 6 meter lengte van uw rietmat in de gaten, zodat er altijd minimaal 1 paal staat op de plek waar een nieuwe mat begint. Met een markering met een koord of touw komen de palen netjes op één lijn te staan. Tegen deze palen maakt u van planken een frame om tegenaan te werken. De rietmat wordt dan met schroeven tegen de planken bevestigd. U kunt ook met tuingaas werken, waarna de rietmat eenvoudig met binddraadjes tegen het gaas kan worden bevestigd.

Verschillende formaten

Dikke rietmatten zijn 6 meter lang en in veel verschillende hoogtematen verkrijgbaar, zodat u de altijd juiste mat voor uw project bij ons kunt vinden. Let wel, rietmatten zijn een natuurproduct dus het formaat kan altijd iets afwijken! Dit zijn alle formaten (hoogte x uitgerolde lengte) van de dikke rietmat:
  50 x 600 cm
  80 x 600 cm
100 x 600 cm
120 x 600 cm
150 x 600 cm
180 x 600 cm
200 x 600 cm

Je bestelling wordt netjes verpakt, verzonden met track & trace en binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd.

Rietmat afmetingen
180 cm hoog x 600 cm breed
Dikte riet
10 tot 15 mm
Soort riet
Zoetwaterriet (ongepeld)
Binddraad
RVS gecoat

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.