Rietmat Premium 80 x 600 cm Rietmat premium op rol 80 x 600 Rietmat 80 tegen zwembad
Rietmat Premium 80 x 600 cm Rietmat premium op rol 80 x 600 Rietmat 80 tegen zwembad
Rietmat Premium 80 x 600
Rietmatten 80 x 600 cm van de beste kwaliteit Europees riet. Deze premium rietmatten zijn perfect voor op balkon of dakterras. Duurzame rietmatten die uw omgeving mooier maken.

Artikelnummer

NF-RM-80600

Verzendkosten

€ 14,95

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rietmat 80 x 600

Deze rietmatten zijn 80 centimeter hoog en perfect van formaat voor tegen een laag hekje of als decoratieve bekleding. Het A-kwaliteit riet in combinatie met het hoogwaardige RVS gecoate binddraad zorgt voor een nette, natuurlijk ogende rietmat met een lange levensduur.

Rieten balkonscherm

Deze rietmat is heel eenvoudig aan een hek of balustrade van balkon, dakterras, galerij of veranda te bevestigen. Het natuurlijke materiaal biedt meteen een sfeervolle aanblik en u voorkomt inkijk op uw balkon, galerij, dakterras of veranda. Bovendien is de montage van dit natuurlijke privacyscherm super makkelijk. Gebruik tie-wraps of ijzerdraad en haal dit bevestigingsmateriaal over het RVS gecoate binddraad van de mat en tussen de rietstengels door en trek de rietmat vast tegen de ondergrond. In alle gevallen geldt: hoe steviger u de rietmat bevestigt, hoe langer u er plezier van heeft. Wij raden aan om de rietmat op ongeveer elke 20 centimeter horizontaal en elke 70 cm verticaal stevig te bevestigen. Zo voorkomt u dat de rietmat gaat klapperen door de wind en zo kapot waait. Na montage kunt u de rietmat met een scherpe snoeischaar eventueel nog bijknippen. Heeft u een te lange rietmat, knip dan het binddraad door op minimaal 10 cm vanaf de juiste lengte. Haal de overtollige rietstengels eruit en knoop het binddraad op de juiste plekken weer goed vast.

Decoratieve bekleding 

Deze lage rietmat leent zich uitstekend voor het bekleden van bijvoorbeeld plantenbakken, borders en lage zwembaden. Ook kunt u er het dak van een vogelhuisje, kippenren of ander dierenverblijf mee bekleden, een kerststal mee maken of de lage rietmat gebruiken als vulling voor een bijenhotel of insectenhotel.

Verschillende formaten

In ons assortiment bieden we verschillende formaten rietmatten premium, zodat u altijd de juiste mat bij uw project kunt zoeken. Let wel, rietmatten zijn een natuurproduct dus het formaat kan altijd iets afwijken! Dit zijn alle formaten (hoogte x uitgerolde lengte) van de rietmat premium:

-  80 x 600 cm
100 x 600 cm
120 x 600 cm
140 x 600 cm
160 x 600 cm
180 x 600 cm
200 x 600 cm

Wilt u meer weten over deze rietmat of zoekt u (technisch) advies? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in riet en andere natuurmatten en helpen u graag!
Afmetingen
80 x 600 cm
Dikte
8 mm
Soort
Ongepeld Europees riet
Binddraad
Gecoat ijzerdraad
Zichtdichtheid
80%

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.