Rietmat 120 x 600 Premium

Rietmatten gemaakt van A-kwaliteit Europees riet met een afmeting van 120 x 600 cm. Deze rietmatten zijn duurzaam, milieuvriendelijk, goedkoop en maken uw omgeving mooier!

Artikelnummer

RMP120600 

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

EAN

 

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Premium rietmat 120 x 600

Deze mooie, lage rietmat is heel goed te gebruiken op het balkon of dakterras! Het hoogwaardige riet in combinatie met het Europese zoetwaterriet zorgt voor een nette, duurzame rietmat die elk balkon van sfeer en privacy voorziet.
 

Rieten balkonscherm

Deze rietmat is heel eenvoudig aan een hek of balustrade van balkon, dakterras, galerij of veranda te bevestigen. Het natuurlijke materiaal biedt meteen een sfeervolle aanblik en mensen kunnen niet meer op je balkon kijken. Montage van dit natuurlijke privacyscherm is super makkelijk. Gebruik tie-wraps of ijzerdraad en haal dit bevestigingsmateriaal over het RVS gecoate binddraad en tussen de rietstengels van de mat door en trek de rietmat vast tegen de ondergrond. In alle gevallen geldt: hoe steviger u de rietmat bevestigt, hoe langer u er plezier van heeft. Wij raden aan om de rietmat op ongeveer elke 20 centimeter horizontaal en elke 70 cm verticaal stevig te bevestigen. Zo voorkomt u dat de rietmat gaat klapperen door de wind en zo kapot waait. Na montage kunt u de rietmat met een scherpe snoeischaar eventueel nog bijknippen. Heeft u een te lange rietmat, knip dan het binddraad door op minimaal 10 cm vanaf de juiste lengte. Haal de overtollige rietstengels eruit en knoop het binddraad op de juiste plekken weer goed vast.
 

Verschillende formaten

In ons assortiment bieden we verschillende formaten rietmatten premium, zodat u altijd de juiste mat voor uw project kunt bestellen. Let wel, rietmatten zijn een natuurproduct dus het formaat kan altijd iets afwijken! Dit zijn alle formaten (hoogte x uitgerolde lengte) van de rietmat premium:

100 x 600 cm
120 x 600 cm
140 x 600 cm
160 x 600 cm
180 x 600 cm
200 x 600 cm

Mocht u meer willen weten over deze premium rietmat 120 x 600 of (technisch) advies opvragen over uw project, neem dan gerust contact met ons op. We hebben jarenlange ervaring in riet en rietmatten en helpen u graag!

Rietmat afmetingen
120 x 600 cm
Dikte riet
8 mm
Soort riet
A-kwaliteit ongepeld Europees zoetwaterriet
Binddraad
RVS gecoate binddraad

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.