Rieten decoratiematten 180 x 500 cm Rieten decoratiemat standaankleding
Rieten decoratiematten 180 x 500 cm Rieten decoratiemat standaankleding
Rietmat gepeld 180 x 500
Rietmatten van 180 x 500 cm gemaakt van gepeld riet. Deze rieten decoratiematten zijn perfect als tropische schuttingbekleding, aankleding van evenementen, zonwering of wand-/plafondbekleding.

Artikelnummer

NF-GR-180500

Verzendkosten

€ 14,95

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

€ 56,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rietmat gepeld 180 x 500

Deze rietmatten van 180 x 500 cm zijn gemaakt van gepelde rietstengels en gebonden met zwart geplastificeerd ijzerdraad. Doordat het buitenste laagje eraf is gepeld, zijn de rietstengels van deze mat dunner en komt de natuurlijke kleur van het riet mooi naar voren. Deze intensere kleur en het strakke uiterlijk zonder pluimen of vliesjes doen de gepelde rietmatten lijken op Tonkin matten; de dunne bamboe uit de gelijknamige streek in Vietnam. 

Rieten schutting

Deze rieten decoratiemat 180 x 500 heeft een perfect schutting formaat. Als schutting bekleding frissen deze rietmatten elke tuin op! Bevestig ze eenvoudig tegen een oude schutting met schroeven en sluitring en geef deze een tropische metamorfose. Een product met dezelfde zomerse uitstraling en ook uitermate geschikt als schutting bekleder is de gespleten bamboemat.

Wanneer je een lemen schutting wil maken, zijn de gepelde rietmatten een ideale ondergrond. Ze geven structuur aan het leem en de leem blijft er goed tegenaan zitten. Ook als ondergrond voor klimplanten zijn rietmatten heel geschikt!

Schone rietmat

Rieten decoratiematten geven geen rietschilfers af en zijn daardoor ook heel geschikt voor gebruik binnenshuis. Deze schone, gepelde rietmat 180 x 500 kan bijvoorbeeld als wandbekleding of plafond gebruikt worden. Als zonwering kunt u ze op het glazen dak van de serre leggen of als zomerse dakbedekking op een pergola of ander dakframe bevestigen.

Rietmat evenementen en beurzen

Ook voor gebruik op tijdelijk locaties is deze rietmat ideaal. Ze zijn schoon, licht van gewicht, buigzaam en voordelig. Zo kunt u met deze rieten decoratiematten 180 x 500 een beursstand aankleden, een podium decoreren of bouwhekken bekleden. Eenvoudig bevestigd met binddraadjes en meerdere malen te gebruiken!

Formaten rieten decoratiematten

Onze rieten decoratiematten zijn uitgerold 5 meter lang en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Overigens kan het formaat altijd iets afwijken omdat het een echt natuurproduct is. Kies voor uw toepassing het meest geschikte formaat:

100 x 500 cm
150 x 500 cm
- 180 x 500 cm
200 x 500 cm

Heeft u vragen over de rieten decoratiematten of zoekt u (technisch) advies over het gebruik ervan? Neem gerust contact op, wij helpen u graag!
Rietmat afmetingen
180 x 500 cm (hoogte x breedte)
Dikte riet
6 mm
Soort riet
Gepeld zoetwaterriet
Binddraad
Zwart geplastificeerd ijzerdraad

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.