Rieten decoratiematten 200 x 500 cm
Rietmat gepeld 200 x 500
Rietmatten 200 x 500 cm van gepeld riet. Erg mooi op een pergola of afdakje; voor zonwering met Ibiza look! Ideaal als wand of plafondbekleding (ook binnen) en zomerse aankleding van evenementen.

Artikelnummer

NF-GR-200500

Verzendkosten

€ 14,95

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 62,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Rietmat gepeld 2 meter hoog

Deze rietmatten van 2 meter hoog zijn gemaakt van gepelde rietstengels die aan elkaar zijn gebonden met zwart geplastificeerd ijzerdraad. Het formaat van 2 meter is de hoogste uit het assortiment. Ideaal voor het bekleden/decoreren van grote oppervlakken en als dakbedekking!

Rieten tonkinmat

Rietmatten van gepeld riet worden ook wel rieten tonkinmatten genoemd. Doordat het buitenste laagje eraf is gepeld, zijn de rietstengels dunner en is de natuurlijke kleur van het riet duidelijk zichtbaar. Door deze intensere kleur en het strakke uiterlijk lijken de gepelde rietmatten veel op de dunne Tonkin bamboe uit de gelijknamige streek in Vietnam. Daarom worden ze ook wel rieten tonkinmatten genoemd.

Rieten schutting

Deze rieten decoratiemat van 200 x 500 cm is de hoogste van het stel. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een hoge erfafscheiding bekleden. Bevestig de rietmat eenvoudig tegen het hekwerk of de schutting met binddraadjes/tie-wraps of schroeven met sluitring. Omdat de gepelde rietstengels dunner zijn, geeft deze rietmat wel minder privacy dan de rietmat premium. Verder is deze rietmat een veel gebruikte ondergrond voor het maken van een lemen schutting of lemen muur. Ze geven structuur aan het leem en de leem blijft er goed tegenaan zitten. Ten slotte kan de gepelde rietmat heel goed gebruikt worden als ondeggrond voor klimplanten!

Schone rietmat

Rieten decoratiematten geven geen rietschilfers af en zijn daardoor ook heel geschikt voor gebruik binnenshuis. Deze schone, gepelde rietmat 200 x 500 kan bijvoorbeeld als wandbekleding of rieten plafond gebruikt worden. Als zonwering kunt u ze op het glazen dak van de serre leggen, zodat de temperaturen in de zomer niet zo hoog oplopen. En op een pergola of ander dakframe bieden deze rietmatten een aangename schaduw en verlenen ze een echte Ibiza look aan de tuin.

Rietmat voor evenementen en beurzen

Ook voor gebruik op tijdelijke locaties is deze rietmat ideaal. Ze zijn namelijk schoon, licht van gewicht, buigzaam en voordelig. Zo kunt u met deze rieten decoratiematten 200 x 500 een beursstand aankleden, een podium decoreren of bouwhekken bekleden. Eenvoudig te bevestigen met binddraadjes en meerdere malen te gebruiken!

Formaten rieten decoratiematten

Onze rieten decoratiematten zijn uitgerold 5 meter lang en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Overigens kan het formaat altijd iets afwijken omdat het een echt natuurproduct is. Kies voor uw toepassing het meest geschikte formaat:

100 x 500 cm
150 x 500 cm
180 x 500 cm
- 200 x 500 cm

Heeft u vragen over de rieten decoratiematten of zoekt u (technisch) advies over het gebruik ervan? Neem gerust contact op, wij helpen u graag!
Rietmat afmetingen
200 x 500 cm (hoogte x breedte)
Dikte riet
6 mm
Soort riet
Gepeld zoetwaterriet
Binddraad
Zwart geplastificeerd ijzerdraad

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.